Blogi

GDPR Muutokset

Tärkeitä tietoja sivustostasi ja yleisestä tietosuoja-asetuksesta (GDPR) EU:n uusi yksityisyydensuojaa koskeva lainsäädäntö tulee voimaan 25.5.2018. Haluan auttaa asiakkaitani ymmärtämään muutokset ja toimimaan niiden mukaisesti. Jos vastaat myöntävästi johonkin seuraavista kysymyksistä, suosittelen verkkosivustosi päivittämistä, jotta se on uuden lainsäädännön mukainen. Ota yhteyttä, jos et ole varma, miten toimia. Onko sivustossasi yhteydenottolomake? Käytetäänkö sivustossasi Google Analyticsia tilastotietojen… Read more »

Read more...

7 Vuotta

Vaikea uskoa, että pistin pystyyn yrityksen jo seitsemän vuotta sitten. Aika rientää kun on hauskaa, eikä tylsää ole ehtinyt tulla. Here’s to the next seven years! Jos haluat lukea asioista joita olen oppinut ajan myötä, tsekkaa henkilökohtainen blogi (englanniksi) täällä.

Read more...

WordPress turvallisuuden perusteet

WordFence on aloittanut uuden videosarjan “Ask WordFence”, jossa he vastaavat käyttäjien lähettämiin kysymyksiin. Sarjan ensimmäinen osa listaa 11 askelta, joilla saavuttaa vähimmäisturvallisuuden tason WordPressille. Videon voi katsoa WordFence blogilla tai katsoa ja tilata heidän kanavansa YouTubessa. Alla ovat 11 perusaskelta ja ajatuksiani jokaisesta. WordPress turvallisuuden perusteet #1 Luotettava Hosting Hostingin valinnan ei pitäisi olla pelkän… Read more »

Read more...

© 2017-2020 WP-Turva | Tietosuojaseloste

MENU