Hosting & seuranta

Oikean hostingin valinta on tärkeimpiä päätöksiä sivuston kannalta. Useimmat hosting-palvelut vain säilyttävät ja ylläpitävät sivustoa. Meidän palvelumme kanssa saat paljon enemmän.

Hosting-alustamme

Useimmat asiakkaamme pitävät sivustonsa pilvipohjaisella hosting-palvelullamme. Jokainen sivusto pyörii omalla virtuaaliserverillä, jokaisella on oma IP-osoite ja on täysin itsenäinen ympäristössään. Alustamme on Upcloudin tarjoama, jolla on tietokeskuksia ympäri maailman (sivustosi ylläpidetään lähimmällä serverillä). Voimme myös tukea toisia hosting-vaihtoehtoja, kuten Linode, AWS, DigitalOcean tai Google Cloud Platform.

Käytämme Cloudflaren nopeaa ja turvallista DNS hostingia. Alustamme hyödyntää myös Runcloudia palvelimen turvapäivityksiin ja sovellusten hallintaan.

Hoidamme kaikki sivustosi hallinnan tekniset osa-alueet, mukaanlukien sivuston siirron nykyiseltä palvelimeltasi alustallemme.

Asiakkaamme pitävät siitä, että on vain yksi yhteyshenkilö (me), joten riippumatta siitä, mitä ongelmia sinulla on sivustosi kanssa, olemme valmiina auttamaan.

Nykyisen hostingin säilyttäminen

WP-Turva on saatavilla asiakkaille, jotka haluavat säilyttää nykyisen hostingin ja asetustensa. Muualla ylläpidettyjen sivustojen kohdalla emme voi ottaa vastuuta mahdollisista hosting- tai palvelinongelmista. Yritämme kuitenkin aina tehdä yhteistyötä sinun ja hostingin tarjoajasi kanssa ongelmien ratkaisemiseksi.

Muilla palveluntarjoajilla oleville asiakkaille tarjoamme hosting-seurantapalveluja, jotka seuraavat käyttökatkoksia. Kuukausiraportissasi kerromme sinulle, jos olemme havainneet ongelmia nykyisessä hostingissasi, ja annamme neuvoja ongelmien korjaamiseksi. Lue lisää yleisistä webhotellien ongelmista.

Nauti pilvipalvelusta ja mielenrauhasta

Pilvialustamme avulla olemme valinneet ja testanneet parhaat ratkaisut kullakin alalla (DNS-hostaus, palvelinhostaus, palvelimen ylläpito, sivuston ylläpitotyökalut jne.), joten emme luota ulkopuolisiin hosting-yrityksiin infrastruktuurimme hallinnassa. Tämä tarkoittaa, että voimme käsitellä mahdolliset ongelmat heti, ja pilvihostingin dynaaminen luonne tarkoittaa, että voimme tarjota nopeita ja turvallisia ratkaisuja missä tahansa maailmassa.