Jälleenmyyjät

Miten pidät tällä hetkellä asiakassivustosi turvassa? Autamme sinua mielellämme ratkaisemaan teknisiä ongelmia ja luomaan myös toistuvia asiakastuloja.

Jälleenmyyjäohjelmamme on avoin mainostoimistoille, freelancereille ja muille WordPress-kehittäjille, jotka välittävät laadukkaan tuen tarjoamisesta ja pitkäaikaisten asiakassuhteiden rakentamisesta.

Teemme tiivistä yhteistyötä jälleenmyyjiemme kanssa ja olemme tarkkoja yhteistyökumppaneidemme suhteen, koska haluamme varmistaa laadun loppukäyttäjien, jälleenmyyjiemme ja tietysti oman maineemme kannalta.

Oma kehitystiimi

Tarjoamme kaiken teknisen asiantuntemuksen asiakassivustojesi isännöintiin, suojaamiseen, tukemiseen ja ylläpitoon. Meillä on myös kehittäjiä, jotka auttavat sinua muokkaamaan teemoja, CSS:ää, rikkinäisiä lisäosia ja muita muutoksia.

Tarjoamme sinulle ensisijaista tukea, jotta voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Teemoja ja lisäosia koskevat suositukset sekä parhaat käytännöt ja SEO-menetelmät ovat kaikki käytettävissänne.

Lisää myyntiä

Lähetämme joka kuukausi loppuasiakkaille raportin, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti toimista, joita he voivat (ja heidän pitäisi!) toteuttaa turvallisuuden, teknisen SEO:n, yms. parantamiseksi. Jälleenmyyjänä voit myös lisätä omia ehdotuksiasi (visuaalisia parannuksia, sisällön parannuksia jne.), jotka tuottavat sinulle lisää työtä ja tuloja.

Kuukausittaiset tulot

Raporttien ja ehdotusten avulla luomme arvoa asiakkaillesi ja itsellesi, mutta luomme sinulle myös toistuvan tulovirran.

Maksamme jälleenmyyjälle 20 % myydystä suunnitelmasta, mikä tuo nopeasti lisänä mukavan tulovirran. Tämä 20 prosentin provisio maksetaan joka kuukausi niin kauan kuin asiakkuussuhde loppuasiakkaan kanssa jatkuu.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai oikeassa alakulmassa olevan chatin kautta, jotta voimme keskustella siitä, miten voimme auttaa sinua ja mitä haluat saavuttaa.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.