Startup tietoturva-auditointi

Oletko huolissasi verkkosivustosi turvallisuudesta?

Tarjoamme rajoitetun ajan ilmaisia Startup Auditointeja. Tietoturva-asiantuntijamme suorittavat verkkosivustosi alustavan tarkastuksen ja kirjoittavat raportin, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti kaikista sivustollasi havaituista tietoturvaongelmista. Jos olet huolissasi verkkosivustosi tietoturvasta, tämä on hyvä tapa aloittaa niiden korjaaminen.

Tarkastusta ei laadita automaattisesti, ja sen valmistuminen kestää kolme työpäivää.

Tilaa auditointi alla ja varmista asia yrityksen päättäjiltä / verkkosivuston omistajilta ennen tilausta. Vahvistamme luvat ennen työn aloittamista.

Auditointi sisältää tietoja, kuten esimerkiksi käyttämäsi CMS-järjestelmän ja mahdolliset ongelmakohdat. Koodin hyödyntämistä lisäosien ja teemojen ja niiden versioiden löytämiseksi. Tietovuodot koodissa ja myös Googlessa. Käytämme vain passiivisia tiedonkeruumenetelmiä, joten sinun ei tarvitse huolehtia palvelimesi ylimääräisestä kuormituksesta eikä se vaikuta verkkosivustoosi tai aiheuta käyttökatkoksia.


Aloitetaan, tilaa Startup-auditointisi

Nimesi(Pakollinen)
Sähköpostiosoitettasi käytetään raportin lähettämiseen, eikä sitä koskaan luovuteta kolmansille osapuolille tai markkinoinnin automatisointiin. Lue lisätietoja tietosuojakäytännöstämme.
Tämä on sen verkkosivuston osoite, jonka haluat tarkastettavan.
Luvat(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysymykset & vastaukset

Mikä on tietoturva-auditointi?

Tietoturvatarkastuksessa tarkastellaan eri tekijöitä, kuten palvelinta, palvelimen asetuksia, verkkosivuston ohjelmistoja, lisäosia, teemoja sekä tietojen vuotamista hakukoneisiin, kuten Googleen. Tulokset kootaan raporttiin, jossa esitetään suosituksia ongelmien ratkaisemiseksi.

Kuinka kauan Startup tietoturva-auditointi kestää?

Startup-auditointi on tiiviimpi versio tavallisesta perusturva-auditoinnistamme, ja sen suorittaminen kestää kolme työpäivää. Tarkastus ei ole automatisoitu.

Entä jos on merkittäviä ongelmia, jotka olisi korjattava?

Sinun tulisi keskustella muutoksista nykyisen verkkosivustosi ylläpitäjän kanssa. Voit myös harkita yhteydenottoa meihin saadaksesi kustannusarvion, ja WP-Turva hoitaisi sivustosi kuntoon.

Entä jos ei ole mitään korjattavaa?

Se on hyvä lähtökohta. Valitettavasti tietoturvan osalta on aina löydettävissä puutteita, mutta ne saattavat olla hieman syvemmällä kuin mitä Startup auditoinnilla voidaan löytää. Voit harkita perusteellisempaa auditointia.