Tietoturvan seuranta

On pelottavaa ajatella, että Isoveli vahtii sinua, mutta on tärkeää pysyä ajan tasalla siitä, ketkä vierailevat sivustollasi (botit? ihmiset?) ja mitä he siellä tekevät. Seurantaratkaisumme ilmoittaa meille kaikista epäselvyyksistä, ennen kuin niistä tulee ongelmia.

Mitä on tietoturvan seuranta?

Tietoturvan seurannan avulla voimme seurata, mitä verkkosivustollasi tapahtuu, ja reagoida mahdollisiin ja tuleviin epäkohtiin ennen kuin niistä tulee suuria ongelmia.

Seurantapalvelimemme ja lisäosat ovat täysin räätälöityjä, joten voimme poimia tietoja tulevaisuudessa ja muokata järjestelmää reagoimaan uusiin uhkiin ja tuomaan uusia ongelmia esiin.

Our monitoring control panel.

Tosielämän esimerkki

Räätälöity seurantalisäosamme raportoi verkkosivuston toiminnasta keskitetylle palvelimellemme. Yksi esimerkki kerätyistä tiedoista on epäonnistuneet kirjautumiset. Kun botit yrittävät jatkuvasti kirjautua sivustollesi eri salasanayhdistelmillä (brute-force-hyökkäys), näemme keskitetystä hallintapaneelistamme hyökkäysten määrän, mitä käyttäjätunnuksia ne yrittävät murtaa jne. Näiden tietojen avulla voimme kiristää sivustosi palomuuria reagoimaan aggressiivisesti näihin hyökkäyksiin ja lukita botit ulos, ennen kuin ne ehtivät arvata salasanasi.

Ulkopuolinen kirjaaminen

Verkkosivuston tapahtumien kirjaukset ovat hyvä olla olemassa, mutta niistä ei ole paljon hyötyä, jos ne on tallennettu samalle palvelimelle kuin verkkosivusto. Jos verkkosivustolle hyökätään, kirjaukset saattavat antaa hakkereille vihjeitä siitä, miten verkkosivustoa voidaan avata entisestään. Tallentamalla toimintalokit muualle kuin sivustolle, voimme varmistaa, että voimme seurata epäilyttävän aktiivisuuden jälkiä, mikäli sivustolle tapahtuu pahin mahdollinen vahinko.

Seurattavat tiedot

Hallintapaneelimme yhdistää useita työkaluja, ja pidämme silmällä esimerkiksi haittaohjelmien skannaustuloksia, SSL-varmenteen voimassaolon päättymistä, käyttöaikaa ja käyttökatkoja, brute-force-hyökkäyksiä ja tietoturva-lisäosien tilannetta. Voimme myös integroida Google Analyticsin osaksi palvelua, jotta saamme kävijämääriä ja muita tietoja, jotka voivat auttaa parantamaan verkkosivustoasi.

Tiedot poistetaan automaattisesti kolmen kuukauden kuluttua, ja pääsy lokitietoihin on rajoitettu. Tietoja ei koskaan jaeta ulkopuolisten osapuolten kanssa, ja kaikki integraatiot ovat yksisuuntaisia ja tulevat vain palvelimellemme.